ЛИФТКОМ

бул. Ришки проход 219
Шумен,
България
26.9450057
43.2612054
UserLikes
Име: ЛИФТКОМ
Адрес: Шумен, бул. Ришки проход 219
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.liftkom.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Асансьори
Дейност:

Проектиране, производство, монтаж и сервиз на асансьори

Ключови думи: асансьорни уредби, асансьорна уредба, асансьор, асансьори, ескалатор

За нас

„ЛИФТКОМ AД е създадена през 2001 г. в град Шумен. Основната дейност на фирмата от създаването и до сега е проектиране, производство, монтаж и сервиз на асансьори”.
Благодарение богатият опит на  инженеринговият си отдел, фирмата разполага с неограничени възможности за разработка на нови модели асансьори и детайли за тях или модификация на съществуващи такива.  За да се гарантира доброто качество на произведените асансьори, ние използваме собствени монтажници за инсталирането им, и собствен сервиз, осигуряващ превантивни дейности за безаварийната им работа. В България има повече от 1400 асансьорни уредби, произведени, монтирани и сервизирани от ЛИФТКОМ.


През 2004 г. развихме дейността внос, монтаж и сервиз на ескалатори и движещи пътеки. Към момента ЛИФТКОМ е най-големият доставчик на ескалатори и движещи пътеки в България с повече от 200 монтирани съоръжения в страната. 


През 2006 г. разширихме обхвата на дейностите с доставка ,монтаж и сервиз на всички видове платформи за инвалиди.  В момента ЛИФТКОМ е най-големият доставчик в страната с повече от 140 монтирани платформи. Почти всички сгради на областните управи, са оборудвани от ЛИФТКОМ. Наши съоръжения има и в много университети, училища, подлези и частни и обществени сгради.   


През 2007 г. върху 10 000 м 2  построяваме и се нанасяме в собствена сграда с площ 3000 м . Сградата е с три етажа

ЛИФТКОМ
администрация и два етажа производствени площи. Оборудвана е с  нови производтсвени машини на Bystronic – Швейцария, за лазерно рязане; робот Fanuc – Япония, за роботизирано заваряване, абканти, гилотини и щанцови машини със CNC  на Baycal – Турция и др. 


През 2008 г. ЛИФТКОМ е сертифицирана по ISO 9001, от немският консорциум KIWA. Пълната система по управление на качеството беше одобрена по Модул H, Асансьорна Директива 95/16/CE, от кралското холандско дружество LIFTINSTITUUT – The Netherlands. Понастоящем имаме внедрена и одобрена система по ISO от TUV.


През 2010, поради нарастналият интерес към извършваните от ЛИФТКОМ сервизни услуги, ние създадохме нова фирма – ЛИФТКОМ СЕРВИЗ, която понастоящем е най-големият действащ асансьорен сервиз в България, единственият с национално покритие, с офиси в 10 от най-големите градове. ЛИФТКОМ СЕРВИЗ вече извършва поддръжка  на над 2000 съоръжения. Фирмата е единствената в България разполагаща със софтуер и части за поддръжка едновременно на всички видове вносни асансьори от фирмите Kone, Otis, Schindler, Orona, Macpuarsa и ThyssenKrupp.


През 2011 г. световният гигант ThyssenKrupp избра ЛИФТКОМ за свой партньор.


Оттогава започнаха преговори и стартираха пилотни проекти за удостоверяване възможностите наЛИФТКОМ да

ЛИФТКОМ
представлява ThyssenKrupp на българският пазар.


През януари,2012 г. ЛИФТКОМ откри своя дъщерна компания в Италия – LIFTKOM Sas, ITALY.


Февруари, 2012, открихме дъщерна компания и в Косово – LIFTKOM KOSOVO.


Февруари 07, 2012 – ЛИФТКОМ е избран за изключителен представител на ThyssenKrupp за България. За да се гарантира качеството и да се постигне по-голям пазарен дял, ЛИФТКОМ и ThyssenKrupp започнаха процедура по основаване на джойнт-вентчър, при който ЛИФТКОМ се трансформира в акционерно дружество и ще държи мажоритарният дял, а ThyssenKrupp ще държат миноритарният дял.


Май, 2012 г.  Започва проектирането и строителството на нова производствена сграда с площ от 4000 м 2  . Така общо застроената площ ще достигне 7000 м 2 . Новата сграда ще се обзаведе с изцяло нови машини за лазерно рязане и листова обработка от Bystronic – Швейцария и автоматизирана поточна линия за обезмасляване,боядисване и изпичане от Италия. Размерът на допълнителната инвестиция е около 3.5 млн.лева.


Развитието си дължим на доверието което ни гласуваха стотици български и чуждестранни строителни компании. Днес, наши основни приоритети са да продължаваме да оправдаваме това доверие и да отговаряме на непрекъснато повишаващите се критерии на клиентите, осигурявайки им качество и безопасност при ползването на нашите съоръжения.

 
Открийте ни в Google+